Politie Blankenberge-Zuienkerke bevraagt sleutelfiguren

Redactie KW

De lokale politie Blankenberge – Zuienkerke start met het opstellen van haar beleid voor de jaren 2013-2016. Aangezien de plaatselijke samenleving beter dan wie ook op de hoogte is van de situatie inzake veiligheid en rust gaat ze daarom sleutelfiguren (advocaten, huisartsen, gemeenteraadsleden, café-uitbaters, eigen medewerkers, scholen, ….) vragen bij de totstandkoming van dit beleid.

Blankenberge hecht een groot belang aan de mening van deze sleutelfiguren. Zij zullen mee bepalen op welke wijze de lokale politie Blankenberge-Zuienkerke de komende jaren gaat werken. Hiertoe moeten die sleutelfiguren uit een lijst van ‘onveiligheidsfenomenen’ die fenomenen aanduiden waarvan ze denken dat die prioritair zouden moeten worden aangepakt. “We vragen hen ook wat volgens hen juist het probleem is en wat eventuele oplossingen kunnen zijn. De resultaten van deze bevraging worden meegenomen naar het overleg met de wettelijke partners”, zegt de politie.

De inwoners van Blankenberge en Zuienkerke die willen deelnemen aan deze bevraging kunnen naar de website www.politieblankenberge.be surfen om de nodige documenten op te vragen.

(P.D./A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier