Plots overleden r&b-hype Child Of Lov werd geboren in Lendelede en was het neefje van Jean-Pierre Coopman

13/12/13 om 19:08 - Bijgewerkt om 19:08

Bron: Kw

Martijn Teerlinck ofte The Child Of Lov, die volgens veel muziekcritici één van de beste debuutalbums van 2013 uitbracht, is op 26-jarige leeftijd in Nederland overleden na verwikkelingen tijdens een medische ingreep. Frappant: de rijzende ster aan het muziekfirmament had zijn roots in West-Vlaanderen.

De man, die schuil ging achter de artiestennaam Cole Williams en de wereldwijde muziekpers ook lang liet geloven dat dat zijn echte naam was, had al jaren een erg wankele gezondheid. Toen hij recent geopereerd werd aan de aorta, ontstonden complicaties. Martijn overleefde de operatie niet. Al van bij zijn geboorte leed Teerlinck aan een hartaandoening. "Dit was een jonge kerel, die zijn hele leven leefde in de schaduw van de dood. Vanaf het moment dat ik hem twee jaar geleden leerde kennen, wist ik dat hij elke dag dood kon gaan", aldus zijn Amsterdamse manager Trey Reames, want intussen woonde Teerlinck ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!