Plopsaland De Panne verkozen tot beste Belgische pretpark van Benelux

Redactie KW

40.000 pretparkfans en een professionele jury hebben Plopsaland De Panne 4 Benelux Diamond Theme Park Awards gegeven, zeg maar gouden medailles.

Het pretpark krijgt die onder meer voor Anubis The Ride, als beste achtbaan. Voor de derde keer wordt Plopsaland verkozen tot meest kindvriendelijke pretpark. Ook de online marketingafdeling van Plopsa valt in de prijzen. De website en sociale media-activiteiten winnen beiden goud.

Efteling

In de algemene Benelux-rangschikking eindigt het pretpark op de tweede plaats in de categorie beste pretpark na De Efteling (NL). “Dat Plopsaland De Panne als beste Belgische pretpark verkozen wordt, is een bekroning voor het hele Plopsa-team. We blijven hard werken om deze nummer 1 plaats te behouden”, zegt Algemeen Directeur Steve Van den Kerkhof trots.

Als kers op de taart wint ook de PlopsaFansite goud in de categorie Beste Park-Fansite in het Nederlands. De site wordt beheerd door Plopsa-fan van het eerste uur Nick Jespers. Dat brengt het aantal nummer 1-plaatsen voor Plopsa op vijf.

(A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier