Plopsa De Panne investeert in nieuwe themazones

Redactie KW

Ondanks de economische crisis, blijft Plopsa investeren in haar pretparken. In De Panne komen 2 nieuwe themazones en een nieuw theater.

Wickie de Viking en Kaatje krijgen elk een eigen zone met attracties. Meer dan 2.500 m² gesculpteerde rotsen geven de Vikingbaai vorm. De zone is opgebouwd rond twee gloednieuwe familieattracties : De Grote Golf en Wickie The Battle. Plopsa investeert € 5,5 miljoen in de opbouw en thematisering.

Kaatje

Ook Kaatje, Kamiel en Viktor van Ketnet krijgen vanaf de paasvakantie een eigen zone met twee vernieuwde thema-attracties in Plopsaland. Viktor’s race is een spannende coaster waarin kinderen samen met Viktor door de ruimte scheuren. De familieattractie Kaatje zoekt eendje vertelt al dobberend op het water het tralalaatje van Kaatjes zoektocht naar eendje.

Plopsa Theater

De dagelijkse parkshows met Studio 100-artiesten gaan vanaf de zomer door in een nieuw luxueus theater op het Dorpsplein naast Mayaland. Het ‘Plopsa Theater’ wordt uitgerust met 1.400 luxezetels en een foyer met een capaciteit van meer dan 1.250 personen.

(A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier