Playboymodel krijgt politiebescherming na brandstichting

Redactie KW

Barbara Gandolfi, een playboymodel dat nachtclubs in Kortrijk en Oostende runt, krijgt politiebescherming aan haar villa in Oostende. Twee van haar wagens zijn er in brand gestoken. Gandolfi is erg close met de Franse steracteur Jean-Paul Belmondo. Volgens haar heeft het incident niets met die relatie te maken, maar wel met haar zakelijk succes.

Hier aan haar villa in Oostende stonden de jeep en de Citroën Picasso van playboymodel en ex-temptation verleidster Barbara Gandolfi. De wagens zijn ‘s nachts in brand gestoken. De politie nam wat restte mee voor een sporenonderzoek.

“Ik heb een heel sterk vermoeden van waar het komt, want wij hebben heel veel zaken, ook in het buitenland. Het komt vanuit professionele hoek”, zegt Barbara Gandolfi.

Gandolfi runt samen met haar partner en de vader van haar twee kinderen nachtclubs ondermeer ook in Kortrijk en Oostende. Gandolfi was net terug van de zaak in Kortrijk toen de brandstichters toesloegen. De villa kreeg al extra camerabeveiliging, maar nu belooft de politie ook te patrouilleren.

“Sowieso zijn we bedreigd geweest niet zo lang geleden. Ik persoonlijk niet, maar de vader van mijn kinderen. Ik hoop dat de politie nu alles in handen neemt, want de pa van mijn kinderen zou het anders zelf doen en dat wil ik absoluut niet”, klinkt het.

Gandolfi is sinds van de zomer innig bevriend met de Franse steracteur Jean-Paul Belmondo. Ze leerde de acteur die 75 is kennen aan de Azurenkust. Maar Gandolfi is zeker dat de brandstichting niets met die vriendschap te maken heeft.

“Hij is een hele goeie vriend. Het is nu bijna een jaar dat we elkaar kennen en ik zie hem heel vaak. Hij was hier nog vlak voor het incident, want de donderdag was het zijn verjaardag. Hij was hier in Oostende en we zijn samen iets gaan eten en zo. Dat is echt een hele goeie vriendschap”, zegt Barbara Gandolfi.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier