Piet Huysentruyt gaat Lunch Garden adviseren

Redactie KW

De Belgische restaurantketen Lunch Garden zal vanaf 1 mei samenwerken met Kookeiland, een culinair initiatief van onder meer tv-kok Piet Huysentruyt. Door die samenwerking zal Huysentruyt samen met zijn collega’s Albert Verdeyen en Mitch Coldenhoff advies uitbrengen aan de keten.

De chefs zullen “het Lunch Garden-assortiment onder handen nemen” en instaan voor de ontwikkeling van een aantal nieuwe maaltijden. Ook gaan ze de medewerkers van Lunch Garden raad geven over de presentatie van de gerechten en de bediening.

Meer dan koken alleen

“Een restaurant moet met meer rekening houden dan enkel het koken. De gerechten moeten er tegelijk aantrekkelijk uitzien en de klanten moeten met de glimlach worden bediend. Wij zullen dit hele proces van nabij bekijken en indien nodig hier en daar advies geven”, zegt Piet Huysentruyt.

“De filosofie en de aanpak van Kookeiland past perfect bij de culinaire toekomstplannen van Lunch Garden, met meer nadruk op Belgische keuken en producten van bij ons”, luidt het dan weer bij de restaurantketen.

Lunch Garden ontvangt dagelijks gemiddeld 600 klanten in elk van haar 61 restaurants. Het bedrijf telt in totaal 1.300 medewerkers.

(JV/BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier