Personeel XL Video en Electrawinds aerobict op Dikke Truiendag

Redactie KW

De oproep van de Vlaamse overheid om vandaag zuinig om te springen met energie is in heel wat scholen en bedrijven goed opgevolgd. Dikketruiendag is ook een sensibiliseringsactie om de centrale verwarming wat lager te zetten en zich op een andere manier te verwarmen. Bij de twee Oostendse bedrijven Electrawinds en XL-Video hebben ze de dag van de energiebesparing bijzonder sportief ingevuld.

Er zijn er die vandaag van Brugge naar het werk in Oostende reden met de fiets. Allemaal om energie en brandstof te besparen. Voor de echte opwarming van Dikketruiendag was het bij Electrawinds wachten tot de middag.

Het energiebedrijf organiseert de grote aerobic niet alleen voor het eigen personeel. Ook mensen van andere bedrijven die de verwarming wat lager zetten zijn uitgenodigd. Ook geoefende sportmannen zoals ex-rode duivel Willy Wellens warmen op van oefening.

De basketters van de Oostendse ploeg hielden zich erg rustig, want morgen hebben ze een wedstrijd. Vooral het personeel genoot met volle teugen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier