Patrick Deferme wordt nieuwe directeur van De Lovie

Redactie KW

Na een loopbaan van 27 jaar in De Lovie gaat Luc Decramer, algemeen directeur, begin februari 2012 met pensioen. Luc Decramer, master economische wetenschappen en alumnus aan de Vlerickschool voor Management, kwam op 1 januari 1985 in dienst in De Lovie en werkte vanaf 1 januari 1986 als algemeen directeur. Zijn opvolger wordt Patrick Deferme.

In de periode van 1985 tot nu, groeide De Lovie uit tot een dynamische residentiële voorziening voor personen met verstandelijke handicap in Vlaanderen. De Lovie zette al in de jaren ’80 de stap naar inclusieve zorg met vestigingen in diverse wooncentra in de Westhoek. Op vandaag is de voorziening actief op 22 verschillende vestigingsplaatsen. De Lovie specialiseerde zich op het gelijknamige woonpark in de opvang van mensen met verstandelijke handicap mét bijkomende problematieken zoals gedrags- en emotionele stoornissen, autisme en/of meervoudige handicap.

Patrick Deferme

Luc Decramer wordt opgevolgd door Patrick Deferme. Patrick Deferme is 47 jaar, heeft een opleiding gevolgd als handelsingenieur aan de KUL en bouwde zijn loopbaan uit bij de firma LVD waar hij verschillende functies heeft doorlopen. Hij maakt er deel uit van het directiecomité en is belast met marketing en verkoop. Dit najaar gaat Patrick Deferme zich in De Lovie inwerken als toekomstig algemeen directeur. Hij woont in Kortrijk, is gehuwd en heeft twee kinderen. In De Lovie werken meer dan 600 personeelsleden.

(AHP)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier