Passantenpaviljoen in de Zilversparrenstraat in Brugge

26/07/11 om 15:31 - Bijgewerkt om 15:31

Bron: Kw

Aan de rand van Brugge is halverwege de Zilversparrenstraat een voortuin omgetoverd tot een publieke picknickplaats. Dit is een experiment van interieurarchitect Tom Callebaut.

De Zilversparrenstraat wordt vaak door automobilisten gebruikt als een snelle sluipweg tussen Ver-Assebroek en Sijsele. Tom Callebaut vond dat de straat daardoor veel van zijn mogelijkheden verloor en besloot een passantenpaviljoen te ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden