Pascal Christiaens is schoonmaker van het jaar

Redactie KW

Pascal Christiaens(35) uit het West-Vlaamse Bissegem is Schoonmaker van het Jaar 2011. Hij mocht gisteravond The Golden Service Award, een kristallen bokaal, in ontvangst nemen tijdens een feestelijke receptie in het Antwerpse Fakkelteater.

Net zoals de winnende schoonmaker van vorig jaar, Pascal Van Der Rasieren, werkt de huidige winnaar bij Cleaningboy. Pascal Christiaens is verantwoordelijk voor het schoonmaken van de Kortrijk Xpo-hallen. De jury was vooral onder de indruk van zijn gedrevenheid, kritische ingesteldheid en veelzijdigheid. Naast Pascal zaten nog drie schoonmaaksters en één schoonmaker in de finale.

Alleen schoonmaakbedrijven en hun klanten kunnen kandidaten voorstellen. Een onafhankelijke jury beoordeelt in de eerste ronde op basis van een persoonlijk dossier. Na een eerste selectie bezoekt de jury de werkplek van de finalisten en kijkt onder meer naar inzet, motivatie en de relatie met de opdrachtgever. Tot slot blijven de beste schoonmakers over die echt uitblinken in hun vak. De titel gaat uiteindelijk naar de kandidaat die een duidelijke passie voor schoonmaken heeft.

(ld)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier