Parket zoekt getuigen van zware vechtpartij in Oostende

Redactie KW

Het parket is op zoek naar getuigen van een vechtpartij in november vorig jaar op het Marie-Joséplein in Oostende. Daarbij raakte één persoon, een man van 58,levensgevaarlijk gewond.

De feiten vinden plaats op 9 november 2011 omstreeks kwart over tien. Twee onbekende jongemannen staan aan de Belgacomwinkel een zestal minuten te babbelen. Wanneer het slachtoffer de winkel verlaat, loopt de eerste jongeman naar het slachtoffer, geeft hem een duw en een klap in het gezicht, waardoor de man valt en bewusteloos blijft liggen. Achteraf blijkt dat hij levensgevaarlijk gewond is.

Oproep tot getuigen

Na de feiten rijdt de eerste jongeman met de fiets via de Sint-Sebastiaanstraat naar de Kapellestraat. Hij houdt zijn gezicht bedekt met een bleke sjaal of doek (foto).

Het gaat om jongemannen, tussen de 20 en 25 jaar, 1 meter 75 tot 1 meter 80 groot, magere lichaamsbouw en Nederlandstalig. De eerste droeg een blauwe sweater met kap en reed met een blauwgrijze damesfiets. De tweede droeg een blauwe jeansbroek, een blauwe sweater en een grijze muts met een tekening vooraan.

Heeft u de feiten gezien of heeft u informatie over de daders, neem dan contact op met de politie. Dat kan op het gratis nummer 0800 30 30 0. Mailen kan ook naar opsporingen@politie.be. Discretie verzekerd.

Parket zoekt getuigen van zware vechtpartij in Oostende

Bekijk hier de oproep tot getuigen

(BS/AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier