Parket zoekt getuigen van overval op Waregemse juwelier

Redactie KW

Het parket van Kortrijk zoekt getuigen van een stoutmoedige overval op juwelier Delarue. Donderdagmorgen 18 oktober werd hij het slachtoffer van twee mannen. Van een van hen werd een robotfoto gemaakt.

Op donderdag 18 oktober omstreeks 9.30 uur overvielen twee mannen juwelier Edgard Delarue in Sint-Eloois-Vijve. Tijdens de overval werd een van de twee daders wellicht in het aangezicht gewond. Na de overval vluchtten de twee mannen weg in de richting van de parking achter de kerk van Sint-Eloois-Vijve.

Van de eerste dader werd een robotfoto gemaakt. Hij is blank en ongeveer 18 jaar oud. Hij heeft kastanjebruin haar en is normaal gebouwd. Hij droeg zwarte sportschoenen met een witte streep op de buitenkant. Verder droeg hij een rugzak van het merk Allstar Converse met een witte ster. Deze man werd waarschijnlijk gewond.

De tweede man is van vreemde origine, tussen de 18 en 20 jaar. Hij is tussen 1,70 en 1,80 meter groot en normaal gebouwd. Hij droeg een bruine sjaal en een grijze kaptrui met het opschrift jeans en bruine sportschoenen van het merk Le Coq Sportief.

Wie meer info heeft kan contact opnemen op het nummer 0800/30 300. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier