Pakkende getuigenis van aangevallen moeder

Redactie KW

Sara Laroy (26) en haar tweejarig dochtertje uit de Lauwerstraat in Brugge zijn vrijdagmiddag het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Moeder en dochter werden onder de Ezelpoort aangevallen door drie jongeren. Sara en haar dochtertje liepen verschillende verwondingen op en werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Onze redactie had een exclusief gesprek met het slachtoffer. “Een groepje van drie jongeren kwam op me af gestormd, ik zei onmiddellijk dat ze met mij niets moesten proberen. Maar tevergeefs, ze begonnen mij onmiddellijk te slaan, waarna ik ten val kwam. Ik heb mij over mijn dochtertje gelegd terwijl ze mij aan het schoppen waren. Ik voelde het bloed lopen over mijn gezicht”, getuigt Sara.

Eén van de daders, een 15-jarige jongen uit Brugge is zaterdag gevat. Hij was geen onbekende bij het gerecht, hij pleegde reeds andere feiten waaronder een diefstel met geweld. De dader wordt opgesloten in de jeugdgevangenis Everberg. De politie spoort momenteel nog de andere daders op. (Stefaan Reuse/Benny Proot)

Lees het volledige verhaal in De Zondag van 14 december.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier