Pabo opent grootste erotiekwarenhuis van België in Roeselare

Redactie KW

De winkel opent op 12 oktober in de Brugsesteenweg en volgens Pabo zelf wordt het niet alleen het grootste, maar het meest vrouwvriendelijke erotiekwarenhuis van Europa.

Dit jaar zal Pabo precies 20 jaar actief zijn in ons land. Dankzij de huis-aan-huiscatalogus met een uitdagende dame op de cover én een groot aanbod pornofilms en opblaaspoppen haalde het bedrijf in die periode 80 pct van de omzet uit mannelijke klanten. “In de laatste vijf tot tien jaar heeft echter een grote verschuiving plaatsgevonden”, vertelt men bij Pabo. “Niet langer mannen, maar vrouwen domineren de markt: momenteel zijn ze verantwoordelijk voor liefst 70 pct van de omzet.”

En dus past Pabo ook de aanpak aan. Het bedrijf stuurt de catalogus en webshop bij, daar zullen voortaan vooral lingeriesetjes en seksspeeltjes een prominent plekje krijgen. Diezelfde strategie trekken ze ook door naar de erotiekwarenhuizen, die een ‘vrouwvriendelijk jasje’ krijgen. Zij het vermoedelijk toch eentje dat uit niet al te veel textiel bestaat. De gloednieuwe zaak in Roeselare wordt de eerste, maar daarna zal onder meer ook de Pabo-winkel in Wevelgem aan de beurt zijn.

(FV/BELGA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier