Overval in vol kapsalon Sylvie’s Hairdesign in Ingelmunster

Redactie KW

Op woensdag 12 december gebeurde er omstreeks 17.10 uur een brutale overval op Sylvie’s Hairdesign in de Bruggestraat in Ingelmunster.

Een onbekend persoon stapte de zaak binnen, eiste dat de twaalf aanwezigen op de grond gingen liggen en eiste in het Engels ook al het aanwezige geld op. Zaakvoerster Sylvie Verhulst bleef recht staan en zei dat er geen geld was, maar de overvaller werd agressief en bleef maar aandringen om geld te krijgen.

Overvaller buitengesloten

“Ik gaf wat geld. Hoeveel ? Dat wil ik niet zeggen. Iedere euro is echter teveel, want ook ik moet voor mijn inkomen werken”, zegt Sylvie op donderdagmiddag. “De overvaller was niet tevreden met de ontvangen euro’s. In het Engels wilde hij meer geld, hij dreigde ook om zijn vriend te halen, waarna hij naar buiten stapte. Van deze gelegenheid maakte ik gebruik om vliegensvlug mijn sleutels te nemen en de deur te sluiten, waarna ik de overvaller in de richting van de Elf -Julisingel zal weglopen. De politie was snel ter plaatse en met enkele patrouilles werd er nog gezocht in de ruime omgeving, maar van de overvaller vond men geen spoor meer. Ik wil dat nooit meer meemaken’, besluit Sylvie, die dan ook extra veiligheidsmaatregelen zal nemen. “Voortaan zal het cliënteel moeten aanbellen vooraleer men binnenkomt. Het is spijtig en vervelend voor mijn klanten, maar we leven nu blijkbaar in zo’n wereld.”

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier