Overrompeling voor Astrid Bryan in Ooststraat in Roeselare

Redactie KW

Astrid Bryan heeft vrijdagavond voor een overrompeling gezorgd in de drukste winkelstraat van Roeselare. Ze was er te gast bij de opening van een nieuwe schoenenwinkel en ging ook langs in een kledingzaak.

Astrid Bryan in de Ooststraat in Roeselare… het was te voorspellen, maar toch, een ongezien aantal fans volgde het model en de tv-ster op de voet. Een opening van een nieuwe zaak in dé Roeselaarse winkelstraat bij uitstek is altijd een gebeurtenis, maar als niemand minder dan de Amerikaans-Antwerpse tv-personality de opening komt bijwonen, dan is het hek helemaal van de dam.

In de winkel en op straat wilden tientallen fans hun tv-idool van dichtbij zien, horen en spreken. Astrid Bryan bezocht niet alleen de nieuwe schoenwinkel Paris Londres, ze trok ook naar de Pips Pillino-boetiek verderop in de Ooststraat en nam zo een hele schare ‘volgelingen’ op sleeptouw.

(Foto’s RN)

Een fotoverslag én reacties over het bezoek van Astrid Bryan in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare van vrijdag 26 oktober.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier