Oudercomité organiseert Fiesta Sint-Jan

Redactie KW

Het nuttige aan het aangename koppelen dachten de ouders en leerkrachten van het Wingense dorp Sint-Jan en ze organiseren op zaterdag 17 augustus met Fiesta Sint-Jan een spetterend feest in het 100-jarige dorp.

Het enthousiaste Oudercomité van de school van Sint-Jan nodigt iedereen op zaterdag 17 augustus uit op de hoeve van Luc Lambert en Vicky Verwilst in de Keukelstraat 9 in Wingene. Vanaf 15.30 uur is er het springkasteel en kan je een (tijdelijke) tattoo plaatsen. Er is een ballonnenplooier en er komt een supertalent in grime. Ook Circus Tico komt langs en geeft een open circusles. Op een bepaald moment lanceren de kinderen zelfgemaakte waterraketten of kunnen ze deelnemen aan de ballonwedstrijd of de vliegerwedstrijd. Daarnaast wordt er opnieuw een death ride voorzien. Met Drinks in the sky kunnen de bezoekers op een dertigtal meter boven de grond een drankje nuttigen en genieten van het uitzicht.

Stunts

Dat het oudercomité heel ver wil gaan om het publiek naar de weide te krijgen, bewijst hun affiche. Ze halen een heus stuntteam naar Sint-Jan. Je zal motorsprongen over mensen en over auto’s en motorrijden door brandende muren kunnen zien. Ook autostunts zoals de Russian Low Bridge, waarbij een man die op een rijdende auto staat steeds omhoog moet springen om poorten te ontwijken. De show wordt afgesloten met de Demolition Carcrash, waarbij een stuntman een auto net zo lang over de kop gooit totdat deze niet meer rijdt. Om 21 uur start de afterparty.

(SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier