Oude Barco-site in Kortrijk wordt woonproject PARK 1302

Redactie KW

De buurt van de oude Barco-site langs de Theodor Sevenslaan kon gisteren in primeur kennismaken met woonproject PARK 1302.

De oude Barco-site langs de Theodor Sevenslaan krijgt met de komst van PARK 1302 een nieuwe bestemming. PARK 1302 is een woonproject met een buurtpark en een mix van woningen met tuin en appartementen. Het project telt 49 woningen en 81 appartementen en wordt in drie fases aangeboden.

Meerwaarde voor de buurt

Nathalie Bisschops van projectontwikkelaar DCB : “Op de plaats van de oude industriegrond verrijst straks een woonproject. PARK 1302 is een sociaal veilig en autoluw woonproject met slimme parkeeroplossingen en heel veel groenvoorzieningen. Een meerwaarde voor de hele buurt”.

De naam PARK 1302 verwijst enerzijds naar het nieuwe buurtpark en anderzijds naar de Guldensporenslag waarnaar de straten in de buurt genoemd zijn. Op die manier wil de projectontwikkelaar het groene karakter van het project en de integratie met de buurt extra in de verf zetten. “PARK 1302 is een voorbeeld van stedelijk wonen met een hedendaags karakter”, klonk het.

Plaatselijke makelaars Provimmo en Era Becue staan vanaf eind januari in voor de verkoop van de woongelegenheden.

(EDD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier