Oud-Handzamenaar knipt de sterren in Hollywood

19/11/10 om 11:00 - Bijgewerkt om 11:00

Bron: Kw

In het kader van een minireeks 'Uitgeweken streekgenoten', die van start gaat op de gemeente Handzame, zoekt De Weekbode die avonturiers die resoluut voor het buitenland hebben gekozen. Franck Verhaeghe mag de spits afbijten.

Franck groeide op in café 't Gouden Hoofd in Handzame, maar verruilde de West-Vlaamse boerenklei al op jonge leeftijd voor de glitter en glamour van Hollywood en Beverly Hills. In het spoor van Cristophe, een vriend van hem die net als hij kapper is, trok hij naar het beloofde land. Hij heeft het zich nog geen seconde beklaagd: hij vond er de ware liefde, knipte intussen het haar van menig celebrity, en geniet er van het leven.

"Een vriend van me, de Brusselaar Cristophe Schatteman, trok in het begin van de jaren '80 naar Beverly Hills en opende er een salon", vertelt Franck. "Hij vroeg me om met hem samen te werken in Beverly Hills en in 1986 ben ik naar hier gekome...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!