Optreden Bart Peeters sluit eerste 3 jaar Hart van West-Vlaanderen af

Redactie KW

Met een optreden van Bart Peeters in Wevelgem is voor de laatste keer dit jaar geld ingezameld voor een Hart voor West-Vlaanderen. Dat is initiatief van het Streekfonds, de provincie en Roularta ten voordele van kinderen die niet alle kansen krijgen die ze verdienen. De voorbije drie jaar hebben meer dan 60 projecten steun gekregen.

Normaal doet Bart Peeters deze winter alleen maar de theaterzalen aan, met de voorstelling van zijn nieuwe cd. Maar voor de Rotary benefietavond in Wevelgem maakt hij graag een uitzondering. De opbrengst schenkt de serviceclub aan het Hart voor West-Vlaanderen. Een inzamelactie van het Streekfonds en de provincie ten voordele van kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Het is de eerste keer dat de Rotary-club voor een optreden van een populaire artiest kiest om geld in te zamelen. En met succes. 1.200 mensen wonen het concert bij en de club kan zo 10.000 euro aan het hart voor West-Vlaanderen schenken. Dankzij inzamelacties als deze heeft het Hart voor West-Vlaanderen op drie jaar tijd 62 projecten voor kinderen kunnen steunen, voor meer dan 300.000 euro.

De verschillende partners zijn intussen een nieuw engagement aangegaan voor nog eens drie jaar Hart voor West-Vlaanderen. De doelgroep zal ruimer zijn; kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier