Opnieuw drugsbende ontmanteld in Jules Perquaetstraat

Redactie KW

De politie van Oostende heeft in de Jules Perquaetstraat opnieuw een drugspand ontmanteld. Het is al de derde keer in een paar jaar tijd dat dit in deze straat gebeurt.

De feiten startten toen de douane in Oostduinkerke een auto met Franse nummerplaat tegenhield. De twee inzittenden, Fransen uit Calais, waren in het bezit van 70 gram heroïne. Ze verklaarden dat ze die hadden gekocht in Oostende. Het duo vertelde ook in welke straat en welk huisnummer. De twee Fransen zijn intuseen aangehouden.

Komen en gaan

De politie kon in dit pand een man aantreffen, in het bezit van 65 gram heroïne en 3.200 euro cash geld. Uit onderzoek bleek dat het daar een komen en gaan was van druggebruikers.

De man van 32 jaar woont eigenlijk bij een vriendin in Antwerpen. Daar werd ook een huiszoeking uitgevoerd en daar werd 32.000 euro cash geld gevonden. Het geld is vermoedelijk afkomstig van drugverkoop want de man heeft zelf geen inkomen. Hij is ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter en het parket vordert zijn aanhouding.

(GW/BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier