Knack Roeselare stelt meteen orde op zaken en deelt challenger Maaseik een tik uit

07/11/16 om 11:25 - Bijgewerkt om 11:42

Verlies voor de regerende landskampioen in de Champions Cup. Maaseik tot voor het weekend alle wedstrijden gewonnen. Zonder één set te verliezen. Velen maakten zich al op om het nieuwe Maaseik ook afgelopen zaterdag in Schiervelde te zien stunten. Weinigen hadden dan ook een droge 3-0 verwacht. Alhoewel die 3-0 een wat vertekend beeld geeft van de wedstrijd. 3-1 leek ons een betere weergave te zijn geweest van wat op het parket werd opgevoerd : bij momenten een spannende wedstrijd, bij andere momenten ook plaats voor gestuntel, beide ploegen onwaardig.

Maaseik liet het echter op cruciale momenten afweten en kon nooit aanspraak maken op de overwinning. De Limburgers, erg gedreven maar te vaak overmand door emoties. Scheidsrechterlijke beslissingen werden (vaak terecht) op de korrel genomen. Woede-uitbarstingen bij opposite Jelte Maan.... Coach Castellani die uit frustratie het thuispubliek uitnodigt tot een Mexican wave.... Het werd twee keer bestraft met een rode kaart en kleurde mee de wedstrijd. En bepaalde ons inziens mee het eindresultaat want Maaseik raakte er de trappers door kwijt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!