14/03/15 om 17:10 - Bijgewerkt op 25/03/15 om 17:16

Het wordt zondag een slagveld in de Kattekoers

Zondag staat met de Kattekoers in Ieper de eerste topconfrontatie van het seizoen voor beloften en eliterenners zonder contract voor de boeg. Een van de renners in goede doen is Maxime Farazijn. De derdejaarsbelofte van EFC-Etixx won het clubkampioenschap in Ingelmunster en schreef een week later ook Brussel-Opwijk op zijn naam. De Diksmuidenaar reed de voorbije twee jaar al de Kattekoers: 23ste in 2013 en 35ste in 2014. Hij krijgt van ons het woord.

"De Kattekoers, dat is een slagveld. Elk jaar is dat opnieuw het geval. Het is de eerste echt belangrijke race van het jaar, een manche van de Topcompetitie bovendien. 180 km lang, de beste renners van België en uit het buitenland staan er aan de start en enkele profs van Topsport Vlaanderen-Baloise en VC Roubaix maken er hun opwachting. Als je dan als West-Vlaamse renner - in mijn geval als man van de streek - zo'n koers mag rijden, ben je enorm gemotiveerd om het goed te doen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!