03/11/14 om 16:40 - Bijgewerkt om 16:40

Eerste provinciale : WS Adinkerke pakt periodetitel, KSV De Ruiter lijkt het noorden kwijt

Het ene seizoen is het andere niet. Wie al een tijdje meedraait in de voetbalwereld, zal het volmondig beamen. Ook bij KSV De Ruiter. Aan de jaargang 2014-2015 begonnen ze met quasi dezelfde ploeg als het seizoen ervoor, toen ze 68 (!) punten verzamelden (maar geen prijs pakten). WS Adinkerke maakt de andere kant van de medaille mee. Er werden heel wat goeie spelers ingehaald, de eerste periodetitel is het resultaat.

Op 20 april 2014 speelde KSV De Ruiter de finale van de Beker van West-Vlaanderen. Die werd verloren tegen reeksgenoot SC Wielsbeke, maar iedereen dacht dat de spelers al met hun gedachten bij de volgende opdracht zaten. KSV De Ruiter mocht op verplaatsing naar FC Knokke met niks minder dan de titel als inzet. De thuisploeg telde 69 punten na 27 wedstrijden - VG Oostende was al uit competitie gestapt - en KSV De Ruiter een puntje minder. Onder het oog van ruim 1.500 supporters moes...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!