27/10/15 om 08:08 - Bijgewerkt om 08:10

Een trainerssoap ? In Ingelmunster zijn ze wel wat gewend !

Terwijl iedereen dacht dat dé trainerssoap zich in Lokeren afspeelde, wist toen nog niet wat een dik etmaal later in Ingelmunster te gebeuren stond. Lorenzo Staelens houdt het zelf na twee matchen voor bekeken. Maar het is niet de eerste keer dat ze zich in Ingelmunster in de kijker weten te fietsen, soms ook buiten hun wil om. Zoals vorig jaar met het vermeende omkoopschandaal.

We geven het toe. Er zijn saaiere clubs om te volgen dan OMS Ingelmunster. Er gebeurt altijd wel iets. De club stond ooit - toen nog als KSV Ingelmunster- op enkele minuten van eerste klasse, maar moest de promotie toen aan het Bergen van Elio Di Rupo laten. Over die bewuste laatste wedstrijd in de eindronde deden toen ook al heel wat verhalen de ronde, maar of we die moeten catalogeren als broodjeaapverhalen of bittere werkelijkheid, dat zullen we waarschijnlijk nooit weten. Wij waren er bij en stelden ons toen al vragen hoe het kon dat een vermaarde ref als Debleeckere de wedstrijd affloot (omdat de thuisfans het veld betraden), terwijl KSV Ingelmunster met nog drie officiële minuten en wat extra tijd aan één goal genoeg had om gelijk te stellen en alsnog te promoveren. Die promotie kwam er niet, het Ingelmunsterse bestuur overwoog een...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!