“Drooglegging al vaak geprobeerd, nog nooit gelukt”

'My new best friend', aldus Stefaan Vermeersch
Stefaan Vermeersch
Stefaan Vermeersch Algemeen directeur KW

Ook Stefaan Vermeersch, algemeen directeur van Krant van West-Vlaanderen, doet in februari mee aan Tournée Minérale. Een stevige uitdaging zo blijkt.

Karakter hebben? Karakter kweken? Graag uitdagingen aangaan? Wellicht van dit alles een beetje.

Feit is dat ik die drooglegging al een aantal jaren probeer en het nog nooit, ik herhaal, nooit gelukt is

Feit is dat ik die drooglegging al een aantal jaren probeer en het nog nooit, ik herhaal, nooit gelukt is. Ik heb nochtans een goed voorbeeld. Mijn echtgenote Veerle drinkt nooit. Maakt natuurlijk dat ik ook nooit om een BOB verlegen zit.

Waarom dan nu wel? Drink ik teveel? Neen, ik ben eerder een sociale drinker. Thuis en alleen drink ik dus niet. Maar ik heb een druk sociaal leven en daar ligt de uitdaging. Het feit ook dat ik het aan een aantal mensen heb verteld (en nu niet meer terug kan) speelt ook mee. Er zijn er blijkbaar veel met hetzelfde idee. Het zal wellicht ook niet slecht zijn. Als ik alles mag geloven zal ik er beter uitzien, zal ik vermageren. Eerst zien en dan geloven natuurlijk. Ik zal er wel bewust proberen mee om te gaan. Maar neem het van mij aan, het wordt a hell of a job. Want februari lijkt op januari, alleen korter. Er staan op nu al 8 etentjes en 5 recepties gepland. Ik vergeet dan het pintje na de sport nog.

Ik hou u op de hoogte!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier