26/03/15 om 17:02 - Bijgewerkt op 31/03/15 om 10:13

"Als Devolder geen schade heeft opgelopen, mogen we van hem nog het een en ander verwachten"

Dwars door Vlaanderen bracht de bevestiging van wat we eigenlijk al wisten: de (meeste) West-Vlamingen zijn dik in orde. Terwijl Jelle Wallays won, toonden Jens Debusschere, Yves Lampaert en Nikolas Maes hun kunnen. Guillaume Van Keirsbulck is eveneens op goede weg en zonder valpartij had Stijn Devolder gisteren in de finale zeker nog iets uit zijn hoed getoverd. We kunnen nu alleen maar hopen dat de tweevoudige winnaar van de Ronde van Vlaanderen geen blijvende schade aan zijn tuimelperte heeft overgehouden.

Dwars door Vlaanderen was het geschikte aperitiefje voor de eerste hoofdmaaltijd, morgen in de E3 Prijs Harelbeke. In die koers zijn het sowieso de absolute wereldtoppers die de dienst zullen uitmaken. Cancellara, Sagan, Stybar, Van Avermaet, Vanmarcke natuurlijk... En wat met de andere West-Vlamingen? Vorig jaar was er in de E3 Prijs een ijzersterke Stijn Devolder in dienst van Cancell...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!