Openlucht modeshow kleurt Dag van de Klant

Redactie KW

Het mooie herfstweer heeft deze middag een massa volk gelokt naar het centrum van Torhout waar de plaatselijke Unizo afdeling in het kader van de Dag van de Klant een openlucht modeshow organiseerde op de Markt.

Twee uur lang lieten heel wat mannequins maar ook bekende Vlamingen waaronder Brahim, Annelien Coorevits en Joke Van de Velde de nieuwste herfst- en wintermode zien van 24 toonaangevende modezaken uit de sparrestad, dit op de veertig meter lange overdekte catwalk. Dit jaar startte de modeshow een half uur vroeger dan gewoonlijk zodat de mensen na de modeshow nog terecht kunnen in de verschillende winkels. Vorig jaar was die tijd tussen de modeshow en het sluitingsuur van de winkels te krap.

Vierde editie

Het zijn Hilde Declerck, Mia Vanpoucke en Filip Meulemeester die met hun stuurgroep binnen de Unizo afdeling de openlucht modeshow organiseren. Ze willen hiermee bewijzen dat Torhout leeft en een uitgebreid gamma te bieden heeft waarvoor je niet meteen naar een andere winkelstad moet. Verder wil de stuurgroep de samenwerking tussen de handelaars stimuleren. Intussen zijn ze reeds aan hun vierde editie toe van de modeshow en jaarlijks zakt er nog meer volk af naar Torhout. Vorig jaar trok die modeshow maar liefst 1.600 aanwezigen. (SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier