Openbare verkoop van exclusief in beslag genomen wagenpark

Het exclusieve wagenpark dat de federale politie van Kortrijk in beslag nam van een internationale drugsbende wordt op 9 oktober in Stasegem openbaar verkocht.
Redactie KW

Het exclusieve wagenpark dat de federale politie van Kortrijk in beslag nam van een internationale drugsbende wordt op 9 oktober in Stasegem openbaar verkocht. Gezien de omvang en de prijs van de luxevoertuigen gaat het om een unieke openbare verkoop. Het waren ondermeer een man uit Izegem en Oostrozebeke die drugs naar Groot-Brittanië smokkelden.

In totaal gaat het om negentien voertuigen die straks verkocht worden. Naast luxewagens, ook motoren, quads een jacht en een exclusieve mobilhome Op vrijdag 26 september en 3 oktober zijn er kijkdagen ondermeer bij het takelbedrijf in Stasegem waar het grootste deel gestald werd. De opbrengst van de verkoop zal op een geblokkeerde rekening geplaatst worden tot er vonnis is in de zaak. Bij een veroordeling gaat het dan naar de Belgische Staat of eventuele burgerlijke partijen. De drugssmokkel werd eind februari opgerold.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier