Oostendse jongeren veilen bh’s van bv’s voor goede doel

Redactie KW

Op zaterdag 7 september 2013 organiseren Oostendse jongeren het derde jaar op rij een benefiet. Dit jaar onder de gloednieuwe naam ‘Soutien Ostendaise’, wat Oostendse steun betekent.

De drang om een verschil te maken borrelde drie jaar geleden op bij een groep Oostendse jongeren. Dat engagement, die goesting om ‘iets’ te doen is er nog steeds. Daarom organiseren zij dit jaar voor de derde keer een benefiet. Het wordt een avond vol muziek van uiteenlopende groepen, een ‘meet and greet’ én een veiling van beha’s van BV’s. En daar zitten al een paar mooie exemplaren bij van al even mooie vrouwen. Afspraak op 7 september vanaf 16u op het Sint-Petrus- en Paulusplein te Oostende.

Plan België

De jongeren uit Oostende steunen dit jaar Plan België en hun campagne: ‘Alle meisjes naar school!’. Investeren in onderwijs voor meisjes is bijdragen aan een duurzame oplossing om de armoede in het Zuiden tegen te gaan. Het is werken aan een betere toekomst. Het mag dan misschien een gekke en vergezochte link zijn, het is zeker een ludieke. ‘Soutien’ betekent steun en dat is juist wat vele Planouders doen: ze steunen kinderen in het Zuiden.

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier