Onthaal Toerisme in nieuw kleedje

29/06/10 om 16:00 - Bijgewerkt om 16:00

Bron: Kw

De dienst Toerisme in Veurne steekt in het nieuw. De onthaalruimte van het gebouw uit 1612 onderging een restyling, en biedt de bezoekers vooral meer licht. De renovatie is een ontwerp Robert Buelens.

De vernieuwing van het Landshuis heeft 145.000 euro gekost....

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden