Zwaar verkeersongeval in Moorsele, bestuurder zwaargewond

31/07/16 om 10:08 - Bijgewerkt om 10:08

Zaterdagavond raakten vier voertuigen betrokken bij een zwaar verkeersongeval in de Warandestraat.

Zwaar verkeersongeval in Moorsele, bestuurder zwaargewond

De bestuurder van de Toyota werd uit zijn wagen geslingerd en met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. © NSK

Nadat een bestuurder met zijn wagen eerst inreed op een geparkeerd voertuig ging zijn wagen vervolgens aan het tollen om zo tegen een ander geparkeerde wagen terecht te komen. Gezien de impact die daarmee gepaard ging kwam het aangereden voertuig op zijn beurt tegen een ander geparkeerde voertuig terecht, zodat ook deze wagen beschadigd raakte. Ook een VW Golf die er nog eens voor stond geparkeerd, deelde in de schade.

Als gevolg van de hevige klap, werd de bestuurder uit zijn voertuig geslingerd. Een ziekenwagen en MUG-team snelden ter plaatse om de bestuurder die de zware ravage had aangericht de eerste zorgen toe te dienen. De bestuurder werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval bleef de Warandestraat meerdere uren afgesloten voor alle verkeer.

Volgens het parket is overdreven snelheid vermoedelijk de oorzaak van het stevige ongeval. Er is een verkeersdeskundige aangesteld.

(NSK)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!