Werd langs snelweg verongelukte jonge vrouw even eerder opgepikt in een auto?

09/07/14 om 15:46 - Bijgewerkt om 15:46

Bron: Kw

Politie en gerecht zoeken mensen die afgelopen weekend mogelijk iets verdacht hebben gezien, voorafgaand aan het dodelijk verkeersongeval op de A10 autosnelweg Oostende-Brugge.

Werd langs snelweg verongelukte jonge vrouw even eerder opgepikt in een auto?

De feiten gebeurden op zondag 6 juli, rond 4 uur 's morgens, op de A10 in de richting van Brugge ter hoogte van Oudenburg. Een politiepatrouille merkte een jonge vrouw op, die langs de kant van de snelweg wandelde. De agenten parkeerden zich op de pechstrook, met de zwaailichten aan, om poolshoogte te gaan nemen. Toen de jonge vrouw hen opmerkte, stak ze in paniek de snelweg over en werd daarbij gegrepen door een voorbijrijdende auto. Ze werd weggeslingerd en overleefde de klap niet. Over de omstandigheden van het ongeval is er nog altijd onduidelijkheid.

De onderzoekers sluiten niet uit dat het slachtoffer, de 24-jarige Sanne Ghesquiere uit Veurne, misschien werd meegenomen in een voertuig en later weer uit de wagen werd gezet in de omgeving van Jabbeke langs de autosnelweg. De handtas van Sanne werd immers teruggevonden in de graskant van de A10 richting Oostende voorbij de oprit Jabbeke. Dit is de tegenovergestelde richting, enkele kilometers van waar het ongeval gebeurde.

Sanne Ghesquiere is een tengere jonge vrouw met acajoukleurig haar. Ze droeg die nacht een lichtbruine lederen jas, een geelgroen topje met schouderbandjes, een kort blauw jeansrokje en blauwe sportschoenen.

Wie die ochtend van 6 juli iets verdacht opmerkte tussen 2 en 4.30 uur, waarbij Sanne werd gezien of waarbij een wagen betrokken was, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan in Oostende of in Jabbeke zijn geweest, of langs de A10 of de A18 tussen beide steden, of op het oprittencomplex in Jabbeke. Contact opnemen kan via het gratis nummer 0800 30 30 0.

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!