Wagen dondert van E17 naar beneden en komt op dak terecht

Redactie KW

De Audi reed door de vangrail en over de brugreling en kwam zo op de lager gelegen Stationsstraat ter hoogte van Gaverzicht terecht.

In de Stationsstraat in Deerlijk is dinsdagavond een zwaargewonde gevallen bij een spectaculair verkeersongeval. Een Audi die aan hoge snelheid over de E17 richting Kortrijk reed, verloor op zeker ogenblik de controle over het stuur, waardoor het voertuig de brugreling raakte en vervolgens naar beneden donderde.

Wagen dondert van E17 naar beneden en komt op dak terecht

De wagen bleef midden de Stationsstraat op zijn dak liggen. De bestuurder, die gekneld zat in het voertuig, moest door de brandweer uit het totaal verhakkelde voertuig bevrijd worden.

De bestuurder van de Audi A3, B.T. (25) uit Ieper, werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, waar zijn toestand gisteren stabiel bleek.

Omdat er op zeker ogenblik ook sprake was van een mogelijke passagier, doorzochten politie en brandweer de bermen langs de snelweg. Daarbij werd door de politie ook een speurhond ingezet. De Stationsstraat bleef door het ongeval meerdere uren volledig afgesloten.

(NB/MV)

Wagen dondert van E17 naar beneden en komt op dak terecht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier