Wagen belandt op zijkant na botsing met geparkeerd voertuig

Redactie KW

Maandagvoormiddag knalde een wagen tegen een geparkeerd voertuig in de Touquetstraat in Ploegsteert, de weg tussen Le Bizet en de expresweg N58.

De wagen, bestuurd door een jonge vrouw, kwam uit de richting van Le Bizet en raakte daarbij een geparkeerd voertuig op een parkeerstrook. Daarbij miste de dame gelukkig net een verlichtingspaal. De KIA Picanto kwam vervolgens op zijn zijkant terecht. De dame kon zich zelf uit het voertuig bevrijden via de achterruit.

De hulpdiensten van Komen-Waasten kwamen ter plaatse, net als de SAMU (MUG dienst) uit het Franse Armentières. De dame kreeg de nodige zorgen ter plaatse en werd nadien overgebracht naar het ziekenhuis. Haar vriend kwam ook ter plaatse. De weg werd een tijdlang afgesloten zodat de brandweer het wegdek kon reinigen.

De omwonenden wisten niet meer om het hoeveelste ongeval het hier gaat. De dame van het aangereden voertuig is overigens niet voor het geluk geboren, een tijdje geleden werd ook haar ander voertuig in gelijkaardige omstandigheden vernield.

(NFG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier