Vrouw uit Jabbeke laat het leven bij ongeval in Zuienkerke

Redactie KW

Op de Oostendse Steenweg in Houthave, deelgemeente van Zuienkerke, gebeurde vrijdagavond even na 20 uur een ongeval met dodelijke afloop.

Een bestuurder van een kleine personenwagen, die uit de richting van Oostende naar Brugge reed, verloor er in een bocht de controle over haar stuur, waardoor ze op het linker rijvak terecht kwam. Door haar stuur over te draaien kon ze een eerste tegenligger ontwijken, maar ze ging aan het slippen, kwam opnieuw op het linker baanvak terecht en reed daar frontaal een zware personenwagen aan.

Vrouw uit Jabbeke laat het leven bij ongeval in Zuienkerke

De klap was enorm. De zwaardere wagen belandde in de gracht, de kleine wagen kwam tegen de haag van een huis terecht. Het motorblok werd gewoon uit de kleine wagen gerukt en kwam in de tuin van het huis te liggen. Voor de bestuurder, een vrouw van in de veertig uit Jabbeke, kon geen hulp meer baten. De bestuurder van de grotere wagen werd met lichtere verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was de Oostendse Steenweg in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten.

(JVM – foto’s JVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier