Vrouw overleden onder eigen tractor in Koekelare

25/04/17 om 17:34 - Bijgewerkt om 19:47

In Koekelare is dinsdagmiddag een 73-jarige vrouw om het leven gekomen na een ongeval met een tractor. Dat bevestigen de politiezone Polder en het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne.

Vrouw overleden onder eigen tractor in Koekelare

© Getty Images/iStockphoto

Even na 13 uur zag iemand van een koerierdienst hoe op een boerderij langs de Provinciebaan de voet van een vrouw gekneld zat onder een tractor. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. In eerste instantie bestond erg veel onduidelijkheid over de omstandigheden van het ongeval.

De bewakingscamera's rond de woning van de vrouw brachten de tragische omstandigheden van het ongeval aan het licht. Op de beelden is te zien hoe de vrouw rond 12.30 uur met de tractor terugkeerde naar de boerderij. Ze stapte uit om de poort te openen, maar plots schoot de tractor vooruit. Het slachtoffer werd daardoor overreden door haar eigen tractor en overleefde die klap dus niet. Ze laat vijf kinderen na.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!