Vrouw overleden na aanrijding met vluchtmisdrijf op Zeedijk in Oostende

Redactie KW

De bestuurder meldde zich maandagochtend bij de politie.

Een 49-jarige vrouw uit Middelkerke is zondagavond overleden na een aanrijding met vluchtmisdrijf langs de Zeedijk in Oostende.

De vrouw was even daarvoor met haar vriend van de tram gestapt ter hoogte van provinciedomein Raversyde. Vermoedelijk werd ze daarna bij het oversteken van de kustbaan gegrepen door een personenwagen. Verder onderzoek moet meer duidelijkheid brengen.

Het ongeval gebeurde rond 22.25 uur. De vriend van het slachtoffer bleef ongedeerd, maar was in shock. Een verkeersdeskundige van het parket van Brugge kwam afgelopen nacht ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. D.

De bestuurder, een man van 41 uit Oostende, heeft zich maandagmorgen gemeld in een politiekantoor in Oostende. Hij had ‘s ochtends de schade aan zijn auto gezien en is teruggekeerd naar de plaats van het ongeval. Toen hij zag dat daar nog politie stond, is hij zich gaan aangeven. Hij is na verhoor vrijgelaten. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken.

De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet volledig duidelijk. Er is een verkeersdeskundige aangesteld, die is nog volop bezig met zijn onderzoek. Het was niet meteen duidelijk of er sprake is van overdreven snelheid. Het parket kon niet uitmaken of de bestuurder te veel had gedronken.

(DJ – Foto DJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier