Vrouw met bromfiets moet uitwijken voor vrachtwagen en belandt in gracht

28/06/16 om 16:51 - Bijgewerkt om 16:51

De vrouw klaagt de onveilige situatie aan de wegenwerken tussen Houthulst en Staden aan.

Vrouw met bromfiets moet uitwijken voor vrachtwagen en belandt in gracht

Een vrouw uit Staden reed dinsdag omstreeks 14.20 uur vanuit Staden langs de werken in de Stadenstraat, waar er momenteel verkeerslichten staan en zwakke weggebruikers genoodzaakt zijn om een deel op de weg te rijden, toen een vrachtwagen vanuit de richting Houthulst tot aan de verkeerslichten reed. Daar moest hij stoppen. De vrouw kwam op dat ogenblik van de tegenovergestelde kant en moest er terug op het fietspad rijden, maar de vrachtwagen zag haar waarschijnlijk niet en reed op een groot deel van het fietspad. Daardoor moest de vrouw uitwijken en belandde ze in de gracht met haar bromfiets.

De bromfietsster kwam er met de schrik vanaf, maar is wel onder de indruk van het voorval. "Ik ging net zakken vol kledij brengen naar een organisatie die mensen die het moeilijk hebben, brengen. Ik wil een ander helpen en kom zelf in de problemen en dat door de onveilige manier van de wegenwerken hier!", vertelt ze met tranen in de ogen.

(ENH)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!