VIDEO Roemeense twintiger komt om het leven bij ongeval in Oostrozebeke

03/04/17 om 09:51 - Bijgewerkt om 17:24

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Gentstraat en de Wakkensteenweg.

VIDEO Roemeense twintiger komt om het leven bij ongeval in Oostrozebeke

Het ongeval gebeurde kort voor 7 uur aan de kruising van de Gentstraat en de Wakkensteenweg op de Verre Ginste. De motor van de personenwagen vatte vuur, maar de bestuurder kon zijn voertuig tijdig verlaten. Voor één van de drie inzittenden van de bestelwagen kwam alle hulp te laat. Het gaat om een Roemeense twintiger. Zijn lichaam is ondertussen onder het wrak uit gehaald. De brandweer had heel wat moeite om de brand te bestrijden.

VIDEO Roemeense twintiger komt om het leven bij ongeval in Oostrozebeke

Het kruispunt bleef voor de rest van de voormiddag afgesloten richting Meulebeke. Twee collega's van de Roemeen en de bestuurder van de personenwagen werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Het parket stuurt een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken. De deskundige stelde vast dat er geen sprake was van alcohol, drugs of overdreven snelheid. De Roemeense bestuurder heeft een voorrang genegeerd.


Bekijk meer video's van VTM NIEUWS op nieuws.vtm.be

(Belga/TVR - foto TVR)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!