Verjaardagsweekend eindigt al na 10 km met verkeersongeval in Oudenburg

Redactie KW

Ruben Monsaert (24) kreeg voor zijn verjaardag van zijn mama Carine (52) en papa Eddy (53) een verjaardagsweekend in Disneyland Parijs.

Ook de twee kindjes van de broer van Carine Eloïse (6) en Josephine (3) mochten mee naar het sprookjespark. De familie Monsaert vertrok zaterdagmorgen vanuit Bredene-Sas richting Parijs om 5.30 uur. Eens op de E40 richting Brussel op het grondgebied Oudenburg werd hun bestelwagen Opel Vivaro achteraan aangereden door een Porsche Cayman.

De twee wagens werden van de ene naar de andere kant weg gekatapulteerd dat de vangrails over een afstand van 70 meter werden beschadigd. Beide voertuigen werden tot schroot herleid. Gelukkig waren er slechts vier lichtgewonden. “Gelukkig zijn er een aantal getuigen gestopt”, zegt Carine geschokt.

Verjaardagsweekend eindigt al na 10 km met verkeersongeval in Oudenburg


“Een dame die naar haar werk ging heeft zich ongelooflijk goed ontfermd over de kindjes. Wij gaan die mevrouw heel zeker nog bedanken”, vertelt Eddy verder. “Ook een vrijwillige brandweerman hielp waar hij kon, maar van hem hebben we geen gegevens”, jammert Ruben.

“Gelukkig kunnen wij het nog navertellen, want het had veel erger kunnen zijn”, gaat Eddy verder. “Vandaag hebben we overal pijn aan de nek, rug en pols. We zijn zo blij dat het enkel bij lichte verwondingen bleef”, besluit Eddy.

(JC – foto’s JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier