Veel spontane hulp voor jong koppel dat woning in vlammen zag opgaan

Redactie KW

Amper twee dagen nadat hun huurwoning met volledige inboedel in de as werd gelegd, worden Thomas Heyte en Daylin Bauters van langs alle kanten te hulp geschoten. En dat doet onzettend veel deugd, benadrukken ze.

Dinsdagavond brandde het huurhuis van Thomas Heyte (32) en Daylin Bauters (25) op de Abeelseweg 210 in Poperinge volledig af. Het gezin kon met hun zoontje Otis (2) aan de vlammen ontsnappen. Ze raakten alles kwijt maar kregen ondertussen al veel steun en spullen.

Veel spontane hulp voor jong koppel dat woning in vlammen zag opgaan

Thomas Heyte. (Foto MD)

“We zijn alle mensen enorm dankbaar”, zegt Thomas. “We kregen al veel speelgoed en kleertjes voor ons zoontje. Ook meubels worden ons aangeboden. Huishoudtoestellen bieden de mensen ook massaal aan, soms zelfs in meervoud. Ongelooflijk hoeveel mensen ons willen helpen.”

Wie het jonge gezin wil helpen, kan contact nemen via bautersdaylin@gmail.com. Aangezien ook het tekenatelier van Thomas verwoest werd, kan je hem ook steunen met kleine zaken zoals teken- en schildergerei. Ook druktechnieken, houtsnijmesjes en dergelijke zouden troost bieden. Naast zijn muziekinstallatie ging ook zijn collectie vinyl in de vlammen op. Het gezin is enorm dankbaar voor alle steun.

(APP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier