UPDATE: Arbeider overleden na zware valpartij in College van Veurne

04/11/16 om 06:46 - Bijgewerkt om 20:05

De man van 28 jaar uit Veurne overleed vrijdag aan zijn verwondingen, nadat hij donderdag in kritieke toestand naar het ziekenhuis was afgevoerd.

UPDATE: Arbeider overleden na zware valpartij in College van Veurne

Het arbeidsongeval gebeurde donderdag in het Bisschoppelijk College van Veurne, langs de Karel Coggelaan. Tijdens deze herfstvakantie was een firma er op zolder isolatie aan het plaatsen. Op een gegeven moment zette de arbeider een verkeerde stap en viel daarbij zes meter naar beneden. Hij maakte een zo harde klap dat hij er een schedelbreuk aan overhield. De man werd in allerijl naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij een tijd in diepe coma lag en een dag later overleed.

Naar verluidt had de school de firma op voorhand nog verwittigd over de gevaarlijke punten op zolder. Het parket liet intussen de zolder verzegelen voor verder onderzoek.

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit