Twee wagens botsen met vrachtwagen in Boezinge

Redactie KW

Maandagmorgen gebeurde een zwaar verkeersongeval in de dichte mist op de randweg in Boezinge. Twee gewonden werden overgebracht naar het Jan Ypermanziekenhuis.

Bij het ongeval raakten twee voertuigen en een vrachtwagen betrokken. Een wagen voor voor niet-dringend ziekenvervoer reed in op een vrachtwagen en kwam 150 meter verder tot stilstand tegen een andere personenwagen. De schade is aanzienlijk. Twee ziekenwagens en een mugteam moesten twee personen, van wie één iemand zwaargewond, afvoeren naar het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper. De brandweerposten van Langemark-Poelkapelle en Ieper ruimen de brokstukken. De Randweg bleef afgesloten voor alle verkeer.

Een vrachtwagen die in de richting van Ieper reed, kwam in aanrijding met een personenvoertuig uit de tegenovergestelde richting. De bestuurster van dat voertuig werd met ernstige verwondingen afgevoerd, maar verkeerde niet in levensgevaar. Zij is afgeweken van haar rijvak en heeft de vrachtwagen daardoor geraakt. Er was mist, maar die heeft geen invloed gehad op het ongeval. Noch kon de verkeersdeskundige andere invloeden vaststellen.

(WSG/MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier