Twee mensen in levensgevaar na ongeval op E40 in Beernem, politie zoekt getuigen

11/06/17 om 13:26 - Bijgewerkt om 17:21

Zondagmiddag rond 12.30 uur heeft zich een zwaar verkeersongeval voorgedaan op de E40 richting kust, ter hoogte van de oprit Beernem. Een voertuig belandde op zijn dak in de gracht, twee volwassen inzittenden werden in levensgevaar naar het ziekenhuis gevoerd. Drie kinderen hadden lichtere verwondingen.

Twee mensen in levensgevaar na ongeval op E40 in Beernem, politie zoekt getuigen

Twee voertuigen wilden de E40 oprijden maar door het drukke verkeer lukte dat niet meteen. Het achterste voertuig, een Mercedes, versnelde en kon invoegen op de eerste rijstrook. Het tweede voertuig kon nog niet meteen invoegen en moest verder rijden op de pechstrook. Toen de tweede wagen dan ook wilde invoegen, ging de Mercedes naar het tweede rijvak, waar een wagen reed met een gezin met twee volwassenen en drie kinderen. De bestuurster moest uitwijken, de wagen raakte de middenberm en belandde uiteindelijk op de kop in de gracht. De twee volwassenen verkeerden in levensgevaar, de kinderen raakten lichtgewond.

Delen

Alles wordt in het werk gesteld om de voertuigen en bestuurders te identificeren

De twee voertuigen die het ongeval veroorzaakt hebben, waaronder dus een grijze Mercedes, zijn niet op de plaats van het ongeval gebleven en verder gereden richting kust. Alles wordt in het werk gesteld om de voertuigen en bestuurders te identificeren. De bestuurders van beide voertuigen en getuigen die het ongeval zagen gebeuren, worden verzocht zich te melden bij de politie.

(MM - foto MM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!