Stoffelijke resten gevonden in Adinkerke nabij station

Redactie KW

Bijna de gehele dag werd een terrrein onderzocht door de Civiele Bescherming naast een woning bij de spoorweg.

Bij graafwerken zijn dinsdag in de late namiddag in een beek in Adinkerke menselijke resten aangetroffen. Door de graafwerken lagen de lichaamsdelen enigszins verspreid, maar de menselijke resten behoren toen aan één niet-geïdentificeerd slachtoffer. Het lichaam verkeerde in een redelijk verre staat van ontbinding. Er kan aangenomen worden dat het lichaam zich minder dan een jaar in de beek bevond, want een jaar geleden werden al graafwerken uitgevoerd op die plaats.

Donderdag zal een autopsie uitgevoerd worden om te proberen de mogelijke doodsoorzaak te achterhalen. Alle pistes liggen alleszins nog open. Er zijn nog geen aanwijzingen over de identiteit van het slachtoffer, zelfs het geslacht kon voorlopig nog niet bepaald worden. In de regio zijn er geen onopgeloste verdwijningsdossiers. Het dna van het slachtoffer zal geëxploiteerd worden om de afkomst te bepalen.

Een vrachtwagen van de cel vermiste personen en mannen van de dienst sporenonderzoek doorzochten een terrein naast de spoorweg en achter een woning voor het station.

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier