Spoorarbeider wordt gegrepen door trein en komt om het leven in Oostende

Redactie KW

Arne Willaert, een 23-jarige arbeider uit Roeselare, liet donderdagmorgen het leven nadat hij aangereden werd door een trein net buiten het station van Oostende.

Een arbeider van Infrabel was voorbereidende metingen aan het uitvoeren voor toekomstige werken toen hij gegrepen werd door een trein. Het ongeval gebeurde bij het buitenrijden, op zo’n 500 meter van het station. Er waren op dat ogenblik geen werken bezig en de sporen waren niet buiten dienst gesteld. De reizigers moesten uitstappen en te voet terugkeren naar het station. De collega’s van de getroffen arbeider, een 23-jarige man uit Roeselare, reageren bijzonder aangeslagen. Een deskundige van het parket en de Dienst Toezicht Welzijn op het Werk onderzoeken de omstandigheden van het dodelijke arbeidsongeval.

Spoorarbeider wordt gegrepen door trein en komt om het leven in Oostende
© DJ

Het slachtoffer is de 23-jarige Arne Willaert. De jongeman was nog maar enkele dagen aan de slag. Hij zou binnen twee weken gaan samenwonen met z’n vriendin. Zijn familie en vrienden reageren aangeslagen. Op de Facebookpagina van Rugby RSL, waar hij lid van was, verscheen ook een rouwbericht.

Rugby RSLhttps://www.facebook.com/RugbyRSL/https://www.facebook.comFacebook1

Een gitzwarte dag voor onze club. Het slechtste nieuws dat we ons konden voorstellen.

Arne, 23 jaar, is overleden. Een…

Geplaatst door Rugby RSL op donderdag 21 september 2017

rich1.0https://www.facebook.com/RugbyRSL/posts/2006543589582973552

(DJ/Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier