Schoolleven gaat dag na zware brand in MSKA Roeselare gewoon door

03/10/14 om 14:21 - Bijgewerkt om 14:21

Bron: Kw

Een dag nadat het MSKA Campus Tant in Roeselare opgeschrikt werd door een hevige brand, gaat het leven er opnieuw zijn gewone gang. Directeur Eddy Mondy verzamelde de leerlingen voor een woordje uitleg, waarna de lessen hervat werden. Schade aan het schoolgebouw is er amper, maar de getroffen opslagplaats ligt volledig in de as.

Donderdagavond iets na 19 uur werd het MSKA in de Hugo Verrieststraat in Roeselare opgeschrikt door een hevige brand. "Op dat moment was er avondschool bezig met ongeveer 150 cursisten en zaten wij met een ouderraad", vertelt directeur Eddy Mondy. "Tot een van de werkmannen plots kwam zeggen dat er brand was. In een opslagplaats vatte een grasmaaier vuur. In eerste instantie bleef de brand beperkt, maar blussen bleek al snel onmogelijk. De brandslang van in het schoolgebouw bleek bovendien net te kort om aan de opslagplaats te geraken."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!