Rechter oordeelt dat niemand schuldig is aan dood Amy Love uit Oudenburg

24/09/16 om 08:31 - Bijgewerkt om 08:29

Het dodelijk ongeval waarbij de 16-jarige Amy Love om het leven kwam, zal nooit op het bureau van een politierechter belanden. Het meisje stierf toen een dementerende vrouw een wagen per ongeluk vooruit deed 'schieten'. Het parket seponeerde de zaak nu.

Het dossier van Amy Love Dewilde (16) gaat onvermijdelijk en zonder gevolgen de kast in. Het meisje kwam in april om het leven toen een geparkeerde wagen plots vooruit schoot op de Markt van het West-Vlaamse Gistel. Maar de enige persoon die in de wagen aanwezig was en de sleutel ook in het contact omdraaide, wordt niet vervolgd. De vrouw is niet toerekeningsvatbaar en dus oordeelde het parket dat ze niet wist wat ze deed en dus ook niet gestraft moet worden. Zaak geseponeerd. De nabestaanden van de overleden tiener reageren ontgoocheld. "Mijn meisje zat gewoon op een normale plaats een broodje te eten. Aan het napr...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!