Politie zoekt nieuwe getuigen van dodelijk ongeval Anne Huyghe in Raversijde in april

05/08/16 om 13:38 - Bijgewerkt om 13:38

Aanvankelijk was gemeld dat de aanrijder, een Oostendse zakenman, zich enkele uren later had gemeld bij de politie en dat die had gemeld dat de vrouw al op de grond lag. Hij dacht dat hij een hond omver gereden had.

Politie zoekt nieuwe getuigen van dodelijk ongeval Anne Huyghe in Raversijde in april

Politie en parket zoeken nu dus getuigen van dat dodelijk verkeersongeval met vluchtmisdrijf op 17 april 2016 in Oostende. Die zondagavond, om 22.26 uur, werd een vrouw door een voertuig aangereden toen ze de Zeedijk wilde oversteken, van de tramhalte naar de parkeerstrook aan de overzijde van de weg. Het slachtoffer, de 49-jarige Anne Huyghe, overleed ter plaatse. De feiten gebeurden ter hoogte van de tramhalte 'Domein Raversijde'.

Uit onderzoek blijkt dat het aanrijdende voertuig kwam aangereden vanuit Oostende en zijn weg voortzette in de richting van Middelkerke. De speurders zoeken ooggetuigen van de feiten en mensen die meer informatie kunnen geven over het aanrijdende voertuig of de bestuurder ervan. Aanvankelijk werd gemeld dat er enkele uren later een man zich had gemeld die dacht dat hij een hond had aangereden. Volgens die man lag de vrouw al op de grond. Het is niet duidelijk hoe deze info past in de nieuwe oproep naar getuigen...

Verder zijn de speurders op zoek naar twee mannen, dertigers en tenger gebouwd, die kort na de feiten werden gezien aan de Zeedijk, op zo 'n 300 meter van het ongeval. Ze stonden naast een donkergrijze personenwagen, type 4-deurs sedan, die langs de rechterkant van de rijbaan stil stond in de richting van Middelkerke. Aan deze twee mannen wordt gevraagd om zich te melden bij de politie.

Ook als u getuige was van het ongeval of meer weet over de feiten, willen de speurders dat graag weten.

Discretie wordt verzekerd.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!